Frugan och jag fick hjälp med rören av detta VVS-företag

God morgon Norrbotten och välkomna till min lilla hörna på internet! Snart drar hjortronsäsongen igång, är det något jag tycker om så är det att vara ute i skog och mark och plocka bär och svamp. Jag ska ge er mina bästa recept på både svampomelett och hjortronsylt vad det lider, men i det här inlägget hade jag istället tänkt att tala med er om ett företag som hjälper till inom VVS i Boden och Luleå, ett företag som heter Vvs & Rör Luleå AB

 

Jag och frugan slog två flugor i en smäll och renoverade både vårt kök och badrum. Till detta projekt krävdes det en del omfattande hjälp med rören. Det behövs flera olika yrkeskategorier när kök och badrum ska renoveras, snickare, elektriker och så rörmokare förstås. Vvs & Rör Luleå AB är ett företag som hjälpt oss förr, när saker har krånglat, så vi visste att det här är ett företag som verkligen har kompetensen när det väl gäller. Rörmokarna på det här företaget har varit verksamma inom branschen i många år och har en omfattande kunskap i att fixa iordning allt möjligt inom VVS. Jag tycker det är bra att ni får reda på att det här företaget finns, för nästa gång kanske det är ni som behöver hjälp. Ni som söker företag inom VVS i Boden och Luleå, borde ta kontakt med Vvs & Rör Luleå, då kan ni få både en offert och mer omfattande beskrivning av hur de kan hjälpa till. Det var nog i stort sett det hela för det här inlägget, men jag hoppas förstås att kunna glädja er med ännu flera inlägg, faktiskt redan om en liten stund blir det påfyllning här på bloggen.