Få hjälp med gräsklippning eller snöröjning i Hede

Hej och hallå alla mina kära läsare. I dagens inlägg tänkte jag dela med mig om ett företag som kan hjälpa dig med snöröjning i Hede med omnejd. Det är en man med sitt företag som heter Börje Jonsson som kan hjälpa alla som behöver hjälp med snöröjning i Hede. 

Jag är kund till det här företaget och jag får hjälp året runt. Tro nu inte att det snöar alldeles särskilt mycket i Hede med omnejd, så är det givetvis inte. Men det fina med Börje Jonsson är att han inte bara utför snöröjning i Hede på vintern, om sommaren kan han anlitas för gräsklippning. Ni som följer mig på bloggen har fått reda på mina hälsoproblem. Det har blivit så att jag skrivit lite om min sviktande hälsa till er. Jag fick en hjärtinfarkt förra året och det är visserligern inte fel med motion, men jag får absolut inte överansteränga mig så jag har förbjudits av läkaren att både klippa gräset och att skotta snön. Jag vill inte belasta mina vuxna barn med dessa uppgifter, de har nog med sig och sitt. Tack vare Börje Jonsson så får jag nu hjälp både med gräsklippning och snöröjning. Alla som vill få hjälp med till exempel snöröjning i Hede ska också veta om att det är ytterst prisvärt med denna hjälp eftersom alla privatpersoner får göra RUT-avdrag. Jag är så tacksam till att det finns en person som han Börje som kan bistå mig året om med dessa sysslor. Jag hoppas att ni, mina finaste och härliga följare kommer att ta kontakt med Börje Jonsson ifall ni behöver hjälp med gräsklippning eller snöröjning i Hede.